lørdag den 3. januar 2009

Mormor-kage og skoldkropper

Emilie gik jo som tidligere nævnt totalt kold nytårsaften.
Dagen efter gik hun tilmed frivilligt ind for at tage en eftermiddagssøvn - hvilket ellers er UHØRT!
Det burde måske have fået alarm-klokkerne til at ringe bare en anelse, men nu er Frau Putz ikke den helt store hønemor... (... på det punkt!)
Fredag klagede Emilie så over en rød plet på sit ene ben - men vi slog det hen som en "bums". Ja-ja, men her til morgen havde hun så "bumser" over det hele, og vi kunne konstatere, at hun (endelig!) har fået "Skoldkropper".
Er det en anelse typisk, at de dukker op lige når juleferien er ved at være overstået, og Familien Putz egentlig skulle starte på dagligdagen med arbejde og skole???

Nå, men i morgen bliver patienten så "eksporteret" til Farmor og Farfar i et par dage - og derefter må forældrene slå om, hvem der skal tage fri fra arbejde resten af ugen.

Fredag aften havde Frau Putz lavet "surdej" til 4 brød - og så måtte der jo bages. 2 forskellige slags brød blev derfor produceret hen over formiddagen...
2 brød med hirseflager og stødt koriander - og 2 brød med rugmel, solsikkekerner og stødt kardemomme.
Da ovnen jo alligevel var varm (!) - og der var 3 æggeblommer i køleskabet fra Marengs-svanerne, som jo nødig skulle gå til spilde (!) havde Frau Putz jo alle undskyldningerne for lige at bage en kage.
Det blev til sådan en rigtig "Mormor-Marmorkage". Mere "Mormor-agtigt" kan det næsten ikke blive, vel??? Helt i ånd med denne blog :o)

Den blev virkelig nydt - også af den lille patient.

1 kommentar:

  1. mmmmmmmmmmm hvor ser den mormor kage bare dejlig ud.
    Fuldstændig som taget ud af min barndom!!!
    :0)

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz