fredag den 28. oktober 2011

Kreativ garnhamster

Arhmen altså... Denne blog lider vist af indlægs-tørke i en grad, så den snart visner, hvis jeg ikke gør en indsats. Undskyld.
De sidste dage har jeg bare lige haft hænderne smurt mere ind i chokolade-snask, troldetis og stryknin end godt er - mere herom senere. For lige nu - klokken meget, meget tidligt om morgenen - vil jeg lige skynde mig at sige:

JEG HÅBER VI SES!

For i dag skal jeg på Tour!  Til Jylland. Arhmen altså... Det er så lige 4 gange indenfor en måned, at jeg krydser Storebæltsbroen. 3 af gangene er jeg fortsat over Lillebæltsbroen - og 2 af gangene har jeg sågar krydset Limfjorden.  Og hver gang jeg har krydset den i den ene retning... er jeg returneret til "Djævleøen"... Godtnok mange broer og mange kilometer, jeg har været på farten på det sidste.
Godt jeg kan strikke!

Dagens tur bringer denne kreative garnfreak til Kolding og Fredericia.
Jeg og mine rejsefæller starter (farligt nok) turen med et garnudsalg - og jeg skal selvfølgelig gøre mit bedste for at fylde den 1/3 af Bettinas bagagerum, som jeg har "råderet" over. Hvis det går helt galt, kan man vel klistre en sæk på taget, tænker jeg...
Med i bilen er også Pernillle - og når vi har fyldt bilen med lækre fibre, kører vi videre mod Kreative Dage i Fredericia.  Måske ses vi?Jeg håber på at få hilst på rigtigt mange af jer!

Men nu må jeg hellere skynde mig at pakke en taske. Det går jo ikke, at jeg kommer afsted helt uden garn og pinde. Der er jo et par timer til Kolding herfra...

C-Ya!

1 kommentar:

  1. Vi smutter først afsted mod messen og BC-garn i morgen, men I må alle have en rigtig god tur :-)

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz