tirsdag den 3. marts 2009

Forårsfornemmelser

Ja-ja... Når kalenderen har passeret 1. marts er det jo pr. definition forår - men det kniber som ofte før med muligheden for at finde den tynde jakke frem, smide handskerne og halstørklædet langt ned i en kurv og nyde solen og varmen.
Så er det altså godt, at der kan KØBES lidt forårsfornemmelse... Og det er præcis, hvad Gemalen har gjort. Købt lidt forår til Frau Putz.
Her er det blå anemoner i en fin "fransk postkort" spand. Den glæder jeg mig til at plante til med "Lavender", når sommeren engang kommer til Frau Putz' have.
Disse små potter med forårsløg var også en del af gaven til Frau Putz - og også denne lille "kollektion" var fra Gemalen (og ungerne)
Gemalen havde også tænkt på disse som potter til små forårsløg, men Frau Putz tog dem lige i brug til deres oprindeligt tiltænkte formål... I en periode i hvert fald - så kan de altid bruges til krokus senere :o)
Disse hyacinter fik Frau Putz af kollegerne... og så er der endda ikke billeder af de sidste, meget fine hyacinter, som også er blevet foræret til mig af søde kolleger. Der er virkelig dømt forår i Familien Putz' hjem.
Og hvis du undrer dig over alle disse personers gavmildhed... Ja så har Frau Putz lige fejret fødselsdag. Det er nu ikke så tosset at blive et år ældre...
To familiemedlemmer, som er totalt ligeglade med al den festivitas er Darcy og Lizzie.
Dette er underligt nok "Darcy's sted"... Når han ikke kan ligge på skødet af Frau Putz - som i dette øjeblik :o)
Hvad er der galt med "Pemberley"?
Åh, hvor er de hyggelige sådan nogle katte !

2 kommentarer:

  1. Sikke fine gaver.
    Dine kolleger lyder meget søde :-)

    SvarSlet
  2. Det er de skam også, lille a.
    Håber du får en god, lang weekend, dit skarn!

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz