tirsdag den 10. august 2010

Mit første "sæt"

Frau Putz har leget med nogle reaktive glasser. Metallerne i glasset reagerer kemisk, når de bliver smeltet sammen - og der opstår derfor nye farver, hvor de to reaktive farver mødes. Alle perler herunder er lavet med kun 4 farver - og så en sort metallic på enkelte af dem.
Samtidig har jeg øvet mig i at lave "tøndeformede" perler i stedet for de almindelige runde. Ikke verdens letteste øvelse at trille dem, uden at de bliver skæve.

Det har alt sammen resulteret i mit første "sæt" af perler, som i dagens anledning er trukket på lædersnor og foreviget.Lige i øjeblikket øver jeg mig med et ganske bestemt mål for øje.
Jeg skal nemlig bruge et sæt perler i sort, hvid og limegrøn - og så ville det jo se fedt ud, hvis man lige kunne få en stang skrigpink til at sætte sammen med den limegrønne - men det er åbenbart ikke lige sådan at lave skrigpink glas, for jeg har ikke en eneste klart pink i min "pink collection". Fesen lyserød og lilla i massevis... men intet der passer med den limegrønne.

Perlerne skal bruges til en gave sidst i september, så jeg har heldigvis tid at løbe på - og det får jeg vist også brug for, for det er som oftest stadigvæk glasset der bestemmer og ikke mig.
Det' ik' let, det skidt!

;o)

10 kommentarer:

 1. Der er ingen der har sagt at det skal være let, men øvelse gør mester.
  Og indtil videre syntes jeg helt bestemt at du kan være stolt af de perler du har fået lavet.
  De er ekstremt flotte.

  Kh. Dianna

  SvarSlet
 2. Måske er det ikke let, men det er godt nok flot, det du har fået lavet. Sejt.

  SvarSlet
 3. Hej , de er meget smukke de armbånd, og jeg kan lige se pink og lime for mig....kan selv godt lide de to farver sammen....held og lykke med , godt du har lidt tid at løbe på......

  SvarSlet
 4. Jeg er vildt imponeret. Glæder mig til at se næste produktion.

  SvarSlet
 5. wauu Frau Putz
  Vildt imponeret er jeg.
  Sådan et gad jeg godt eje.
  Limefarvet lyder lækkert.
  Glæder mig til at se hvad du for fremtryllet

  SvarSlet
 6. Jeg tager hatten af for dig for hold da helt fest hvor er de flotte.

  SvarSlet
 7. Hold da op hvor er de fine.. Er selv vild med at lave smykker. Kig gerne forbi min blog http://perleholic.blogspot.com/ :)

  SvarSlet
 8. Endelig noget mere glas på bloggen! Hurra!
  Og jeg synes da det ser ud til at du er rigtig godt kørende. Åh det klør i fingrene på mig når jeg ser dine billeder.

  Nu har jeg alt til værkstedet stående i en kasse her ved siden af mig (undtagen lige iltkoncentrator og gasflaske, de står i garagen!), det er en fantastisk motivation her i slutspurten af mig skriveprojekt. Er sørme også lige kommet til at bestille nogle kilo glas fra tuffnell...

  Hvis ikke du allerede har fået fat på bogen 'passing the flame', så prøv at få fingre i den. Jeg har lånt den på biblioteket (de måtte skaffe den hjem fra Ålborg), og den er helt suveræn. Både som inspiration og til at genopfriske teknikker.

  Håber ikke den limegrønne giver dig for meget besvær. Jeg synes den havde en stor tilbøjelighed til at flyde ud og sluge de andre farver. Glæder mig til at se hvad du får lavet!

  SvarSlet
 9. Ejh, nu synes jeg pludselig det ser så forbeholdent og fesent ud, det jeg fik formuleret i starten med at "det ser ud til at du er rigtig godt kørende". Let me rephrase that: De perler er virkelig flotte! Wauw!
  Det var jo det jeg ville sige.

  SvarSlet
 10. Hej alle
  Tusind tak for de mange søde kommentarer.

  - og Anne - du er jo JYDE, så din første kommentar blev skam meget vel modtaget ;)
  Jeg lånte "Passing the Flame" af Louisa - og læste stort set hele bogen lørdag aften efter kurset. Der var jo ikke meget andet at lave på det der "B&B" ;)
  Ikke at jeg kan huske det hele nu, men nogle af de "problemer" jeg havde på kurset blev meget godt forklaret teoretisk efterfølgende, så jeg i det mindste kunne forstå, hvad der var gået galt.
  Der kommer en to'er til bogen lige om lidt, og den skal jeg helt klart have fingrene i.

  KH Karina

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz