Her er opskriften - let tilrettet i forhold til originalen - på de muffins, som Frau Putz bagte i weekenden.
Ananas/kokos muffins
(ca. 20 stk.)
175 g. blødgjort margarine (Microovn)
300 g. sukker
3 æg
200 g. ananas. Helst frisk, men ellers dåseananas uden saft.
75 g. kokosmel
225 g. hvedemel
2 tsk. bagepulver
Glasur:
Ananassaft
Flormelis
(Frugtfarve)
Margarine og sukker røres sammen - og æggene røres i et ad gangen.
Ananas hakkes i foodprocessor/minihakker og røres i dejen sammen med kokosmel.
Mel og bagepulver blandes og vendes i dejen.
Fordeles i muffinsforme beklædt med papirforme - og bages ved 175 grader Celcius i ca. 15-25 minutter til lysebrune. Kontroller med en tandstikker, om de er gennembagt.
Afkøles på bagerist og pyntes med glasur...
du forstår da virkelig at give mig dårlig samvittighed.
SvarSlethvordan i alverden når du alle de ting??
Men fantastisk flot ser det du!
:0)