mandag den 9. november 2009

Tvillingerne har fødselsdag

De bliver 1 år gamle i dag - og det er efterhånden ved at være nogle ganske store misser, der deler hjem med Familien Putz.Særligt Darcy er blevet til en voksen herre med sine 6 kg - og så er han formodentlig slet ikke færdig med at vokse endnu. Sådan nogle Maine Coon-misser kan nemlig blive ved med at vokse, til de er 4 år gamle - og Darcys mor er skam sådan en fin stamtavlemis... som muntrede sig lidt med naboens ikke helt så fine stamtavleløse hankat.
Lizzy vejer "kun" 4 kg og er en lille mis i forhold til ham.
Det er derfor med en vis vagtsomhed hun færdes omkring ham, når han er på krigsstien.
Hvor han har fordelen på jorden sætter hun ham til gengæld til vægs når hun farer til tops i havens træer. Grenene kan nemlig holde til meget mere Lizzy end Darcy, så hun tager ind imellem flugten i højden, når han bliver for strid.


Efterhånden er disse misser blevet så integreret en del af familien, at jeg ind imellem slet ikke kan huske, hvordan det var, før de flyttede ind - og i hvert fald ikke kan forestille mig at undvære dem.

2 kommentarer:

  1. Det var dog nogle imponerende katte, du har. 6 kg er noget af en vaegt for en kat. Der er min kun et lille fnug til sammenligning.
    God aften til dig og dine:)

    SvarSlet
  2. Tillykke med misserne. Jeg er vild med billedet, hvor den ene ligger helt fladt på lur (efter den anden?)

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz