mandag den 31. august 2009

Bryllupskage

Lad mig præsentere:

Resultatet af alle anstrengelserne.

Da jeg havde lavet Marshmallowfondant - og bagt lagkagebunde - og transporteret dem til Jylland med DSB - blev de fyldt med 2 forskellige slags chokolademousse og sat på køl til næste dag.

Kagerne indeholder:
Chokoladebund
Lys chokolademousse m. Baileys
Hvid vanillebund
Mørk chokolademousse m. Cointreau
Chokoladebund

Så blev de smurt med smørcreme af flere omgange og sat på køl


Jeg havde aldrig tidligere arbejdet med Marshmallowfondant (MMF) - og bortset fra, at det kræver MEGET arbejde at rulle det ud (Det er sejt arbejde - måske havde jeg tilsat for meget flormelis?) var det let at arbejde med.
Ikke noget med at det sprækker eller går i stykker, når man forsøger at flytte det over på kagerne - og det lagde sig helt glat ned over siderne uden problemer. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger det!


4 kager blev overtrukket med MMF - og lige før de blev transporteret til festlokalerne, lavede jeg dekorationer med friske roser, som bruden havde ønsket.
11 røde roser for de 11 år de har kendt hinanden - og 4 hvide roser for de 4 år de allerede har været borgerligt "forlovede".

Det endelige resultat fotograferet kort før brudeparret satte kniven i kagen...


og resterne...


MUMS!

Sidste kage var til Brudgommens kolleger - og blev dekoreret med fantasiblomster lavet af resterne af fondenten.


Frau Putz havde god hjælp af denne lille konditor-aspirant.


Selv om der vist næsten røg mere MMF indenbords end der endte på kagen
:o)

11 kommentarer:

  1. Det er den flotteste bryllupskage jeg nogensinde har set. Den smagte garanteret godt.
    Og tillykke til det heldige brudepar, der fik så smuk en bryllupskage.

    SvarSlet
  2. Jeg er vildt inspireret. Har lyst til at prøve den der MMF

    SvarSlet
  3. Hvor er den bare blevet flot din brullupskage den er du sluppet rigtig godt fra !

    Jeg skal prøve det der MMF

    Knus

    SvarSlet
  4. Den ser flot ud. -Og brudeparret ser nu også flotte ud :-)
    Glæder mig til at læse mere, når du har fået sovet godt ud.
    knus

    SvarSlet
  5. Hej Putz
    Hvor er den bare blevet flot din kage.
    Den kan du være meget stolt af.
    KH

    SvarSlet
  6. Sikke et resultat! Jeg er imponeret - og lidt misundelig - for mine to forsøg har langt fra været så tjekkede. Det giver jo blod på tanden ;-)

    SvarSlet
  7. Frau Putz..Din kage er vildt smuk, fantastisk flot stykke arbejde og meget smukt med de friske roser og symbolismen i hvor mange...
    Knus Irene

    SvarSlet
  8. Hvor er I bare søde, alle sammen.
    Tak for de smukke ord og al rosen :o)

    Nu glæder jeg mig bare til næste gang jeg skal lege med MMF...

    Gid der var nogle flere bryllupper i min omgangskreds ;o)

    Mindre kan dog også gøre det - og om en uge har Emilie fødselsdag, så mon ikke hun vil have en MMF-overtrukken kage?
    Jeg tror det :o)

    SvarSlet
  9. unbelievable talents you have. the cake, the dress and all! I am awed.

    SvarSlet
  10. Flot resultat!!
    MMF bør ikke være så sejt at rulle ud, men det løser sig med mindre flormelis og så noget maizena for at undgå det klistrer fast ;-)
    Må i øvrigt tilføje, at din opskrift på lagkagebunde er bildt god, den har jeg lige opdaget for nylig og linket til på min blog! Thumbs up for den!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Næste gang jeg skal lege med MMF skal jeg helt sikkert prøve dine råd. Desværre er jeg vist den eneste i familien, der synes det smager godt... Måske må jeg bide i det dyre æble og bruge færdig fondant næste gang.
      Tak for link og søde ord.

      Slet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz