søndag den 2. august 2009

Sokker - uden huller (Heldigvis!)

Det er ikke kun huller jeg strikker, selv om jeg godt kan komme i tvivl, når jeg ser på de sidste 3 (mere eller mindre) færdiggjorte projekter.

Disse sokker er der for eksempel ikke store huller i - endnu.


Der er dog masser af huller i det selv-komponerede sokkemønster. Blot ikke i knaphulsstørrelse eller større, som i "dillen".Det var (selvfølgelig) garnets farve jeg faldt for, da jeg købte det i Lokalbrugsen på Orø. Sådan et no-name sokkegarn - men sikke nogle lækre farver.
Den altid-elskede petroleumsblå sammen med noget, der minder mig om hindbær/brombær-mousse. (Og farverne er desværre ikke særlig godt gengivet på mine fotos!)

Egentlig ville jeg have strikket Pomatomus, som jeg fandt på Knitty via Ravelry (Linket her kræver ikke log-in).

Pomatomus...

Sokkenavnet som er Totalt Umuligt at udtale. Jeg ender altid med at sige Potatomus, nærmest som den svenske udgave af kartoffelmos... Nå... sidespring...

Da jeg havde strikket 10 cm. skaft gik det op for mig, at Pomatomus-mønsteret forsvandt i det spraglede garn, og så måtte jeg selv til at designe, så jeg kunne få et mønster, der kunne ses på trods af de kraftige farveskift.

Da jeg så sad der med mit strikkemønster og mine næsten-færdige-sokker overvejede jeg, hvad jeg skulle kalde mine sokker...
(Hvis jeg nu skulle finde på at skrive mønsteret ned...)

Emilie og Andreas sad og så Ice Age
"Aische Aisje" (Godt med læspelyde!) som en kammerat i børnehaven har lært Andreas at det hedder. Det skal tilføjes, at Andreas tidligere har kunnet sige "Ice Age" - uden læspelydene :o)
Og Frau Putz drak Bacardi Razz med æblejuice (Det var i går!)... Raspberries... Som sokkerne... Som også er isblå... Som i Ice Age...

"Aische Aisje Razz" ?
Naaaaaah! Den drink var vist gået mig lidt til hjernen!

Bedre forslag modtages med kyshånd! Ellers ender det vist med at blive lige så udtaleumuligt som Pomatomus (Som forresten er det latinske navn for "Bluefish").

:o)

2 kommentarer:

  1. Hvor er de da bare fine dine stømper. Jeg har fået en strømpebog og er lige gået i gang med at strikke strømper ganske få centimeter er det blevet til, men jeg startede også i går aftes. Det varer vist lidt inden at jeg kan kaste mig ud i en model som din :)

    Knus

    SvarSlet
  2. Fine fine er de! Behøver de hedde så meget? Sokker er vel sokker? Og de der er vel "dine fine blå Orø-sokker" i Putz-mønster?
    Nå, hvad ved jeg? Jeg har jo bare flyttekasser og slibestøv på hjernen :-)

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz