Ja, ja... jeg ved det godt. Denne blog er snart kun fyldt med kager og strik... Sorry!
Men... I skal da ikke snydes for opskriften på denne skønne appelsinkage, som min mor altid bager til jul. Den kan dog sagtens bages på andre tidspunkter af året - og kan også sagtens bages i muffinsforme ;o)
Appelsinkage med chokolade
250 g. blødgjort margarine
250 g. sukker
4 æg
Fint revet skal og saft af 2 økologiske appelsiner.
(Fint revet skal af 1 økologisk citron)
250 g. mel
1 ½ tsk. bagepulver
100 - 200 g. mørk chokolade i tern.
Bages i springform ca. 1 time ved 200 grader Celcius. Pas på den ikke bliver for mørk. Dæk evt. med alufolie det sidste stykke af bagetiden.
Pas også på, at kampen om de sidste krummer ikke bliver alt for blodig ;o)
Nu er kageopskrifter og strik faktisk en af grundene til at jeg læser din blog, så fortsæt da endeligt!
SvarSletGo weekend
Heidi, en nyere læser
sounds scrumpcious, think i´ll try that tomorrow, if i can get ecological oranges, that is. thanks for the inspiration, jo
SvarSletUhm, lækkert - og keep them coming, opskrifter på kager er aldrig overflødige! KH Lisbeth
SvarSletJa appelsin kage er en dejlig ting !
SvarSletTip: for at chokoladestykkerne ikke "falder" ned i bunden blander jeg noget af melet med chokoladestykkerne inden det hele blandes sammen.
Venlig hilsen
Kirsten fra Tønder