torsdag den 18. februar 2010

I KEA uden at købe noget

Kan man det?

Tage I KEA uden at bruge penge? Vil der ikke altid ryge et eller andet ned i en af de gule poser? En enkelt pakke servietter? Et stykke "dims"? Et bloklys?

Jeg er i hvert fald aldrig gået tomhændet derfra.


Og det gjorde jeg da heller ikke i tirsdags. Derfor står denne vase (?) nu og lyser op lige der i vindueskarmen. Midt i alt det nyfaldendende sne... (Det fortsætter ufortrødent!)

Selvfølgelig (!) kunne jeg da ikke bare gå forbi noget i DEN farve.
;o)

Sammen med den pink(ish) orkide bringer det lidt farve ind i alt det hvide. Skønt!

5 kommentarer:

 1. Tusind tak for de fine Monkeys, de passer perfekt og er alleede taget i brug:)

  SvarSlet
 2. jeg tror heller ikke det er muligt at gå tomhændet fra Ikea, men så længe det ikke lige er en ekstra sovesofa man kommer ud med, så slår det ikke de store skår i økonomien ;-)

  SvarSlet
 3. Troede kun det var min søde niece der sagde "Skal vi i Kea" - men kan høre at talefejlen er udbredt :-) Jeg er aldrig gået decideret tomhændet derfra - det er jo nærmest afhængighedsskabende med billigt grej man selv kan samle, forudsat at unbraco´en (og ægteskabet!!!) kan holde til det... og lys og servietter skal man jo ha!!! Og et lille tæppe - og en kasse til at ha ting i... og måske en reol/stol/seng/lampe el. lign. Heldigvis hjælper det at flytte lidt væk, så der nu er en times kørsel til nærmeste "drug-store" :-) Den vase i den farve havde jeg nok heller ikke ku passere i fred! KH Lisbeth

  SvarSlet
 4. jeg er faktisk en gang gået tomhændet derfra, men det skyldtes ene og alene at jeg ikke orkede den lange kø.
  Så derfor går jeg aldrig i kea lørdag formiddag.

  SvarSlet
 5. ha, i was at ikea last night and believe it - i didn´t buy anything.
  i think that was a first. but i made sure my daughter´s basket was nice and full of useful things. is that cheating? hilsen fra tyskland, jo

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz