tirsdag den 19. maj 2009

Ferie på en øde ø...

Den just overståede weekend blev tilbragt i det jydske, for Karoline blev 3 år - og en så vigtig begivenhed skal jo fejres med maner.

Hver gang vi passerer Storebæltsbroen kigger jeg med en uforklarlig længsel på Sprogø. Jeg ville sådan ønske, at man kunne holde ferie på denne ø. Bo i det lille gule hus med det røde tegltag. Med udsigt ud over vandet - og med det stribede fyrtårn som nabo...

Det ser simpelthen så idyllisk ud - og ja... jeg ved godt, at øen har en temmelig forfærdelig og trist fortid som en slags "fængsel", bl.a. for kvinder, som havde været så uheldige at blive gravide udenfor ægteskab...
(... og hvis der er nogen, der ønsker at kommentere kvaliteten af billederne, så lad dem først lige selv prøve at tage billeder af en ø med 100 km. i timen og med kameraet løftet ud af vinduet og op over bilens tag... Så kan I klage...)
Resten af turen er ikke så spændende. Sådan en fredag eftermiddag er det mest...
bilkøer... og sovende unger...


Nå... men drømmen om at bo på en øde ø kommer næsten til at gå i opfyldelse i år.
Familien Putz skal nemlig holde ferie på Orø - og selv om den ikke er helt øde, så er der ifølge pålidelige kilder ikke meget liv på øen :o)
Well... det betyder vel, at der er basis for en afslappende ferie med en god bog, et strikketøj og nogle lange gå- eller cykelture sammen med ungerne :o)

2 kommentarer:

 1. Det lyder da som en skøn ferie - der har jeg ikke været.
  Næsten lige så eksotisk som min ferie - jeg skal til Holland!!!!
  :0)

  SvarSlet
 2. Jamen Holland kan skam også være ganske fantastisk - selv om det nok er mest fantastisk i foråret, når alle tulipanerne farver landet :o)
  Ellers er vejret der vel nogenlunde lige så "eksotisk" som i Danmark - og jeg regner da heller ikke med, at vi behøver at medbringe bikini og badering til Orø...
  Der er trods alt visse fordele :o)

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz