onsdag den 20. januar 2010

Mørkevandring

Gemalen har for nylig læst en artikel med indhold a'la "for og imod - kat eller hund" - hvor et af punkterne der talte imod en kat er, at man ikke får daglig motion. Har man hund skal man nemlig gå kvarteret tyndt i al slags vejr - og det skal man ikke med en kat.

Artiklen tager fejl!

De sidste 2 aftener har jeg vadet gade op og gade ned i mørke, kulde og snevejr.
Jeg har slidt min stemme hæs.
Jeg har delt 140 sedler ud i postkasser og hængt sedler op på lygtepæle på alle gadehjørner.

Gemalen har løbet og cyklet rundt langs alle trafikerede veje i området. Trodset trafik og vejr - og sågar været en tur oppe på S-togsskinnerne (Fortæl endelig ikke noget til Svigermor!) for at lede efter en påkørt kat.
Han har også råbt sig hæs rundt omkring i kvarterer, hvor vi ellers aldrig kommer. Sent om aftenen - og MEGET sent om aftenen.

Det ender sgu med, at vi bliver stemplet som "De der mærkelige mennesker, der går rundt og råber "Darcy" om aftenen, så vi ikke kan sove"....


For fanden, hvor er vi bekymrede. Vi savner vores sjove, legesyge kælekat. Bølle og Badut-missen. Ham, der altid får os til at grine.

Tak for de mange søde kommentarer.
Flere af jer skriver, at I har oplevet, at jeres kat forsvandt - og kom hjem igen. Det hjælper da på humøret - og giver os en smule håb. Måske kommer Darcy også springende ind af kattelemmen en aften og pisker hen til madskålen. Han må være temmelig sulten, efterhånden.

11 kommentarer:

 1. Øv, jeg håber virkelig han bare er ude på "damesjov"... Og at han kommer hjem til familien igen. Katte har jo deres egen vilje, så det er jo ikke nemt at kalde dem til sig... Medmindre man kan sige som en halvstor dåse whiskas... ;o)
  Jeg er nu sikker på, at han nok skal dukke op igen... ;o)
  /Merete aka Marengse, der også har en løve af en kat i hulen

  SvarSlet
 2. Jeg krydser alt, hvad krydses kan - det er så forfærdeligt ikke at vide, hvad der er sket.

  Jeg håber, han bare er ude på en strejftur - måske har han fundet et bedre madsted, det gjorde en af vores katte engang, troløse skabning, selvom den altid fik det bedste af det bedste :-)

  SvarSlet
 3. Vi har ikke kat, så jeg har ingen erfaring ang. deres strejfevaner mm. men sender en lige besked til Darcy om at komme hjem STRAKS...Tanker herfra kh. Mette

  SvarSlet
 4. Åh, jeg håber sådan at Darcy vender hjem igen... og at han har været på damesjov ;o)

  SvarSlet
 5. Jeg krydser altså også fingre.

  Jeg har en gang oplevet at vores kat var væk i 14 dage. Han havde været lukket inde i et skur..og havde levet af kondensvand.

  Han var blevet noget slankere (ikke at det gjorde nogen skade!) og han var skrupsulten.

  Krydse, krydse fingre.

  SvarSlet
 6. Kære Putzfamilie. Jeg har en veninde hvis uhsåfine racekat forsvandt i en hel uge, hun var ude af sig selv, for den var vant til særbehandling i højeste potens og slet ikke vant til at være ude andre steder end i umiddelbar nærhed af huset. Den kom tilbage igen, godt udmagret, skrammet og beskidt, men i live og med kærlig pleje og ordentlig føde har den det nu godt igen.

  Det er ikke til at vide hvorfor den fik lyst til at gå på vandring, en kat går sine egne vegne, men jeg håber sådan at jeres også dukker op igen. Måske er der nogen der har set den sidde og fryse et sted, og har taget den til sig? Selvom det ikke gør jeg gladere at tænke på, er det alligevel en tanke at så har den det måske godt.

  Jeg sender tanker og knus
  Henriette

  SvarSlet
 7. Uh, hvor kender jeg godt den situation! Man råber og kalder, printer sedler ud og forklarer tilfældigt forbipasserende mennesker om sine bekymringer og ser deres til tider spøjse reaktioner (ikke alle mennesker forstår nemlig, at en kat kan betyde noget særligt... hmnnn...).
  Hav endelig madskålen fyldt godt op, for når han kommer hjem - hvilket han sikkert snart gør med alle de fingre og tæer, der er krydset for ham -så er han HERRESULTEN!
  PS. Og overvej lige en øretatovering i nærmeste fremtid... Så får fremmede hurtigt øje på, at han hører til et sted.
  Katte-krydse-fingre-hilsener fra
  -LisBethLys.

  SvarSlet
 8. Darcy er skam øretatoveret.
  Jeg håber bare, at der er nogen, der kommer tæt nok på til at se den - og ved hvor de skal henvende sig for at finde frem til ejeren.

  Tusind tak for jeres krydsede fingre.

  KH Frau Putz

  SvarSlet
 9. :-(

  Kh
  Maria, der krydser MEGET fingre

  SvarSlet
 10. Er Darcy (dejligt navn), kommet tilbage? Har oplevet af min 11 årige hunkat en gang forsvandt i 4 dage. Jeg lavede samme skrigenummer i nabolaget 3 dage i træk. Den fjerde dag, fandt vi hende i naboejendommens vaskekælder. Hun var smuttet ind af et vindue, der efterfølgende var blevet lukket. Krydser fingre.

  SvarSlet
 11. Jeg havde en kat engang som blev væk i 6 uger. Vi råbte og skreg også i de første 4 uger og opgav så. Meget meget triste. En aften, lige omkring spisetid stod han så og vrælede udenfor døren. Havde tabt 6 af sine 10 kg, så var i sagens natur meget meget sulten. Jeg troede (og tror) at han må have været lukket inde i een eller andens haveskur -- det var nemlig lige rundt om julen og så kommer folk jo typisk ikke så meget i deres skure.
  Så bliv bare ved med at håbe. Det værste er jo hvis de bare forsvinder og man ingenting ved.

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz