mandag den 11. januar 2010

Fristet

Jeg skulle BARE bytte de Knit Picks strikkepinde jeg fik i julegave af Gemalen (Skulle have været en hæklenål... Same-same, but different) - og det krævede hele 2 ture ind til Sommerfuglen i Sibirisk Vinter Temperatur, for jeg havde ikke lige "luret", at de holdt nytårslukket forrige lørdag.

Farlig, farlig butik!
Som at slippe børn løs i Fætter BR, bare værre. Meget værre.
Garnomaner bør holde sig langt væk, med mindre de absolut ikke har mere garn på lager - og det kan IKKE siges at være tilfældet for Frau Putz. (En dag tager jeg måske mod til mig og viser mit garnlager, med fare for at blive tvangsindlagt til afvænning for mit misbrug)

Jeg er nærmest stolt af mig selv, for det lykkedes mig at "nøjes" med et enkelt nøgle garn. Cherry Tree Hill Supersock Select i den delikate farvekombination "Cherry Blossom".
100 % Superwash Merino. (Hvorfor det så lige skal håndvaskes er lidt et mysterie for mig...)
Hvem ville ikke have forelsket sig i det?

Emilie lagde straks billet ind på "et eller andet" - og da hun trænger til en ny hue ender det nok med det. Det er da næsten for lækkert til at strikke sokker af. Fortjener ikke sure tæer.
Men hæklenålen var desværre udsolgt. Tror dog, at jeg sender Gemalen ind i butikken med en mere udførlig "indkøbsseddel", hvis den skal købes i Sommerfuglen.
Jeg tror nemlig ikke, at jeg kan nøjes med et enkelt bundt garn næste gang.
;o)

11 kommentarer:

 1. uhh ja, hvor jeg kender den manglende viljestyrke ;-) Jeg faldt selv for en anden farvekombination af samme garn for kort tid siden - kunne bare ikke gå ud af butikken uden!

  SvarSlet
 2. Jeg er også forelsket :-) hold da op for en smuk farvesammensætning ... glæder mig til at se når det er strikket :-)

  SvarSlet
 3. Altså vi er jo kun kvinder, og som sådan er det i vores natur at shoppe i stor stil for at holde den danske økonomi kørende. God mandag aften til dig.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det skønt og blødt ud. Jeg kender godt den der fornemmelse af viljen, der siver ud af mig, mens jeg går ind ad døren...

  Glæder mig til at se det, du får strikket :)

  SvarSlet
 5. Uha ja er også solgt, når det er i de farver så er jeg med !! *SS*

  SvarSlet
 6. Hvad for en hæklenål skal du bruge??

  SvarSlet
 7. Lavendel...
  Det er den der smarte Knit Picks hæklenål med 2 størrelser i en. Harmony Wood i str. 4.0/4.5 ... meeeen, tror også, at min lokale garnpusher kan skaffe den hjem, for hun har i hvert fald strikkepindene i butikken - og så er hendes kedelige garnudvalg slet, slet ikke så farligt som Sommerfuglens ;)
  KH Frau Putz

  SvarSlet
 8. En gang imellem sender jeg også min mand, hvis jeg føler rygraden er lidt slatten ;-)

  Ellers har jeg besluttet mig til, at jeg IKKE vil betragte mit garnlager som noget negativt eller småtosset! Hallo, det her er min hobby, min glæde, min meditation og m.m.m Og der kommer hele tiden fantastiske produkter ud af det. Fra nu af er jeg: KdSIFsg - nå ja måske ikke den mest elegante forkortelse ;-) Kan du gætte, hvad det står for? :-)

  SvarSlet
 9. PS: Super lækkert garn :-)

  SvarSlet
 10. Nydelig garn!
  Jeg eier ikke selvdisiplin i butikker! :)

  Klem

  SvarSlet
 11. Ej, det dur jo ikke, jeg skal i Sommerfuglen i dag :/ Måske skal jeg klippe mit Dankort i stykker og kun tage kontanter med til det strikkepindeetui, jeg ved, jeg skal ha':)

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz