fredag den 8. januar 2010

Cirkler


Kender du det der med at man cirkler... og cirkler rundt om et eller andet - og ihærdigt forsøger at slå det ud af hovedet.
Sådan noget har det med at vende tilbage i bevidstheden igen - og igen - og igen, lige gyldigt hvor meget man end forsøger at slå det ud af hovedet.
Sådan havde jeg det med "Folklore" lige fra jeg første gang så den på tegnebrættet/legestadiet i et indlæg hos Liselotte. Senere dukkede den så op som færdigt mønster hos Anne - og hun havde det til salg. Wow...

(Billede lånt her, hvor du også kan købe opskriften, hvis du er forelsket i Folklore.)


Jeg slog den ud af hovedet, for mit garnlager er alt, alt for stort, men omfatter ikke ultratynd uld i et utal af farver, sådan som Folklore kræver.

Siden dukkede den op igen og igen... På Ravelry, på blogs... Jeg blev forfulgt... Og måtte igen og igen slå den trøje ud af hovedet.

Så så jeg, at Lindse/Karen havde planer om en "Folklore Light", strikket i en grundfarve og et enkelt nøgle garn med farveskift, Drops Delight. Bestemt en lettere (læs billigere) udvej end at skulle købe mindst 10 forskellige farver tynd uld og en større mængde i grundfarven. Sådan et køb ville være lettere at forsvare overfor den dårlige samvittighed...
Så jeg købte mønsteret. Kunne ikke udholde fristelsen længere.

Meeeen... Drops Delight var udsolgt - og nu havde jeg jo ligesom krydset over grænsen...

Så jeg endte med at slutte cirklen totalt. Endte med at købe 10 forskellige 50 g. nøgler Supersoft Uld hos Holst Garn i forskellige rosa/lilla og petroleumsfarvede nuancer - og en spole med 500 g. lysegrå som grundfarve. Kommer med posten i morgen eller på mandag.


Åh, hvor jeg glæder mig til at kaste mig ud i dette projekt.
Først er der dog lige en enkelt sort sok, jeg skal have strikket - og jeg LOVER selvfølelig, at jeg også nok skal strikke de sokker, der er præmien i min giveaway.

;o)

Du kan stadig nå at være med her, hvis du har kolde fødder.

6 kommentarer:

 1. Jamen dog, jamen dog - ja, jeg skal jo ikke moralisere ;-)
  Desuden må vi jo sørge for at holde hjulene i gang i disse krisetider, tænk hvis alle de garnforretninger går neden om og hjem - hvad gør vi så?
  Folklore er også rigtig fin og din farvekombination lyder særdeles interessant, set herfra :-)

  PS: Du burde blive sangskriver ;-)

  SvarSlet
 2. Ja jeg skal jo ikke være den der moraliserer, for er der nogen der har en svaghed for fiberfristelser, så er det vist mig :-)

  Jeg glæder mig til at se hvad du får ud af din helt egen model, der er jo ufatteligt mange fortolkninger af den, alt efter hvilke farver man vælger.

  Jeg selv kan også godt lide den, men tror stadig den er lidt for indviklet for mig. Måske senere..

  Lige nu er det dominosjalet der er i gang, og det er sjovt kan jeg godt love dig.

  Rigtig god fornøjelse og weekend til dig
  Kh Henriette :-)))

  SvarSlet
 3. Jeg kunne selv have skrevet det indlæg hehe..hold op hvor garn og mønstre kan friste :) Glæder mig meget til at se din udgave!

  SvarSlet
 4. Nogen fristelser er bare ikke til at komme uden om - håber du får nogle gode timer med tilblivelsen af folkloren :-)

  SvarSlet
 5. Jeg har selv strikket Folkloren - og er superglad for den. Garnresterne ligger og venter på en idé, som jeg har. God strikkelyst - og der bliver til flere projekter med de mængder garn du har købt ;o)

  SvarSlet
 6. Det bliver spændnende at se det færdige resultat. Kan godt forståat du glæder dig til at komme i gang.

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz