torsdag den 11. marts 2010

Chai Tea Muffins



Skønne muffins med en let krydret smag og en sprød overflade.

(12 stk)

1 ½ dl. mælk
2 breve Chai Tea

125 g. margarine/smør
200 g. sukker
2 æg

250 g. mel
2 tsk. bagepulver

Giv mælken et opkog sammen med tebrevene. Lad det trække i ca. 20-30 minutter, til mælken er kølet af. Fjern tebrevene fra mælken.

Tænd ovnen på 175 grader Celcius - varmluft.

Blødgjort margarine (15 sekunder i microovnen) og sukker piskes sammen. Rør æggene i et ad gangen og tilsæt mælken.

Bland mel og bagepulver og rør det i dejen.

Fordel dejen i en muffins-bageplade foret med muffinsforme og bag i 20-25 minutter til lysebrune. Test om de er gennembagt med en tandstikker.
Afkøles 5 minutter før de fjernes fra muffins-pladen. Afkøles helt på en bagerist.


Nydes med et glas Chai Latte og et smil...

7 kommentarer:

  1. Det er da en helt genial måde at smage muffins til på. Der må chai te med hjem næste gang jeg skal i Søstrene Grene (som om jeg nogensinde kommer nogen steder....).

    SvarSlet
  2. Sikke da en god idé - den snupper jeg en dag :-)

    SvarSlet
  3. Det lyder ret godt :D

    SvarSlet
  4. Det må jeg helt sikkert prøve. Tak for tip.

    SvarSlet
  5. Spænnende, det må jeg da vist også prøve en dag. :)

    SvarSlet
  6. tak det vil jeg prøve her i weekenden!

    SvarSlet
  7. Mums - den skal jeg vist prøve. Jeg elsekr Chai the... Tak fordi du deler.

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz