torsdag den 11. marts 2010
Chai Tea Muffins
Skønne muffins med en let krydret smag og en sprød overflade.
(12 stk)
1 ½ dl. mælk
2 breve Chai Tea
125 g. margarine/smør
200 g. sukker
2 æg
250 g. mel
2 tsk. bagepulver
Giv mælken et opkog sammen med tebrevene. Lad det trække i ca. 20-30 minutter, til mælken er kølet af. Fjern tebrevene fra mælken.
Tænd ovnen på 175 grader Celcius - varmluft.
Blødgjort margarine (15 sekunder i microovnen) og sukker piskes sammen. Rør æggene i et ad gangen og tilsæt mælken.
Bland mel og bagepulver og rør det i dejen.
Fordel dejen i en muffins-bageplade foret med muffinsforme og bag i 20-25 minutter til lysebrune. Test om de er gennembagt med en tandstikker.
Afkøles 5 minutter før de fjernes fra muffins-pladen. Afkøles helt på en bagerist.
Nydes med et glas Chai Latte og et smil...
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Det er da en helt genial måde at smage muffins til på. Der må chai te med hjem næste gang jeg skal i Søstrene Grene (som om jeg nogensinde kommer nogen steder....).
SvarSletSikke da en god idé - den snupper jeg en dag :-)
SvarSletDet lyder ret godt :D
SvarSletDet må jeg helt sikkert prøve. Tak for tip.
SvarSletSpænnende, det må jeg da vist også prøve en dag. :)
SvarSlettak det vil jeg prøve her i weekenden!
SvarSletMums - den skal jeg vist prøve. Jeg elsekr Chai the... Tak fordi du deler.
SvarSlet