;o)
Sidste forår plantede vi vores første ribsbusk - og "høsten" var hele 8 sure ribs, som blev drysset over en grøn salat "med let hånd"... (Hæ-hæ)
I år satte vi derfor høstrekord... med noget der minder om 50 røde bær på busken - men det giver altså ikke mange teskefulde ribsgele...
Så var det jeg - endelig - fik øje for alle de ribs, der vokser forvildet inde i hegnet langs skråningen ned mod Gemalens enemærker - værkstedet.
Jamen, hvorfor i alverden har jeg aldrig tænkt på at plukke dem?
En hel skål blev det til. Godtnok husets næstmindste Margretheskål, men aligevel.
450 gram - og nu var der pludselig basis for at få ribsgele af egen produktion.
2 glas økologisk ribsgele står derfor nu i køleskabet og venter på den helt særlige anledning.
Hvor herligt :)).....Desværre kan vores ribs tælles på een hånd i år, så det bliver der ikke nogel saft af...øvøv :))
SvarSletUHMMM! siger jeg bare. Det ser godt nok lækkert ud. Der er ikke noget som hjemmelavede geléer eller saft og marmelader for den sags skyld:)
SvarSlet