onsdag den 27. august 2008

Hermand - en føljeton

Det startede med det tidligere omtalte glas m. mystisk indhold og pasningsvejledningen...



Så stod han der i hjørnet på køkkenbordet dækket ned af et viskestykke i 2 x 10 dage og boblede lystigt, alt imens han udsendte en småfesen lugt af gær (Gammel øl-ånde, som en kollega sagde!)

Boble-boble-boble...


Efter 9 dage blev Hermand nr. 21 delt op i 5 x Hermand nr. 22 og de to blev foræret væk...



... mens de tre sidste blev tryllet om til kagedej.

Øverst tv. ses Hermand nr. 21 m. smag fra reven skal fra 1 appelsin samt reven skal og saft fra 1 citron og en anelse vanille

Øverst th. ses Hermand nr. 21 tilsat 100 g. hakkede nødder og 200 g. hakket chokolade

og nederst ses Hermand nr. 21 "Original Taste"

Der var trængsel i ovnen - og bagetiden måtte øges...


... men ud kom 3 x Hermand nr. 21


Først Hermand m. citrusfrugterne:



Dernæst Hermand m. nødder og chokolade:

og til sidst Hermand Original Taste



Hermand nr. 20 som blev spist til vejfesten lignede Hermand nr. 21 til forveksling,
så jeg glæder mig til at sætte tænderne i ham - og de andre smagsvarianter.


Og til sidst dette:

Et tomt hjørne i køkkenet, som i næsten 3 uger har været "beboet" af Hermand med øl-ånden.

Mon vi kommer til at savne ham??? :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz