tirsdag den 1. december 2009

Klar, parat, nuL

Jeg er bare slet ikke klar til alt det her jul i år.

Adventskrans - nope

Kalenderlys - nope

Julegaver - nope

Pebernødder, brunkager, juleknas - nope

En anelse julepynt er der dog kommet op - på væmmeligste vis udvalgt at Andreas og Emilie. Ikke noget med zink, hvide lys, lærkekogler og grønt mos, når der er børn i familien.

Næh du...
En rød julehjertelyskæde dominerer ligesom billedet, idet den hænger i døråbningen mellem køkken/alrum og stuen... (Giver faktisk en lidt smålummer belysning... Hm... Ikke så fedt i mine øjne, men for en pige på 7 er den bare PLASTIC FANTASTIC!)


Den er suppleret med alle de nisser, der kunne opdrives af julekassen, nogle plasticrensdyr og en skønsom blanding af lilla juletræskugler med glimmer...

Men.... kitch er vel også en stilart...

o<;o)

6 kommentarer:

 1. Tjaaa Frau P. Som jeg sidder her LYSVÅGEN kl hmm om natten, vil jeg kun synge med i det kor. Dog uden lyskæden.. ;)

  Jeg kan også blive lidt lettere ved at læse at det ikke kun er mig der er helt kørt over ende at den 1.dec

  Jeg håber dog at komme efter det..på sigt!

  Håber at du sover bedre end jeg i nat og knuus
  Henriette :)))

  SvarSlet
 2. Tjaaa...Frau Putz, jeg vil melde mig til klubben,"er ikke kommet i julestemning endnu", selvom jeg prøver, er kasseren på loftet stadig ikke kommet ned..Men mon ikke jeg snart finder julestemningen?
  Knus Irene

  SvarSlet
 3. Altså, jeg er kun kommet til kalenderlyset og den der lysdims, der brændte mit sytøj af i sidste uge, så... giv tid! Det bliver jul alligevel, med eller med uden perfekt udsmykning, hjemmebag og lillemor med hektiske røde kinder og juleforklæde på?!!

  KH Mette

  SvarSlet
 4. Bare rolig vi er andre herude der hænger gevaldigt i bremsen. Julegaver er en by i Rusland (jeg sidder stadig og fedter med vores ønskesedler). Kalenderlys og adventskrans har vi heller ikke. Julekassen er så langt inde i garagen, at det kræver en kæmpe ommøblering for jeg kan nå den. Tilgengæld har vi guffet konfekt og pebernødder :-) Men vi har jo nået det hele de andre år ikke? :-) Kh.

  SvarSlet
 5. man må da sige at jeres julepynt passer vældig godt til jeres klimagæst ?? !!

  SvarSlet
 6. dear frau putz, i had lots of years when i felt like this, so i understand you perfectly. go with the flow, there is no way to force xmas cheer. i´m slowly getting into the spirit now, a little more every day. have a hyggelige time with your family, jo

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz