torsdag den 8. oktober 2009

Garnsluger

Frau Putz har altid - eller i hvert fald i lang tid - drømt om at få et arbejde, hvor jeg kunne strikke i arbejdstiden. Tænk at arbejde i en garnbutik, f.eks...

Tirsdag og onsdag i denne uge gik drømmen lidt (!) i opfyldelse. Tirsdag var vi på temadag og onsdag var jeg på kursus - og i begge tilfælde var der lange perioder, hvor jeg skulle sidde og lytte til oplæg, eller tale og diskutere... og så kan man jo sagtens strikke samtidig.

Mit copycat-projekt er derfor igen begyndt at tage facon efter søndagens "frogging" som efterlod mig med en rullekrave...
Den viser sig at være en vældig garnsluger. Omkring 400 g. garn er allerede brugt, så det er vist godt, at jeg har 900 g. af grundfarven.

I morgen skal jeg følge Emilie til Jylland - så der er lige 2x2 timers togtur, hvor pindene kan gløde. Hun skal på efterårsferie hos Mormor og Morfar sammen med kusine Cecilie - og skal hentes igen næste fredag, hvor jeg så endnu engang har 2x2 timers togtur.
Heldigvis skal hun kun bringes til og fra Lunderskov og ikke til og fra Hjørring. I så fald havde jeg i stedet haft 4 x 5½ time - og der er altså grænser for min entusiasme omkring DSB... også selv om man kan strikke.
Resten af transporten til det nordjydske klarer Moster L og Mormor og Morfar bringer retur ugen efter. Herligt med sådan en mulighed for at blive feriebarn på trods af stor afstand
:o)

Andreas og Mor holder ferie mandag og tirsdag - og vi skal bl.a. til Halloween i TIVOLI - så han glæder sig bestemt også til ferien.

Ferie. Gæt om JEG glæder mig!

OH YEAH!

:o)

3 kommentarer:

 1. Heisann! Du spurte etter oppskrift på skulebollar:) Eg brukar stort sett ei standard hvetebolleoppskrift. Skulebollar heiter andre ting andre stadar i landet, eg trur mange kallar det skolebrød. Det er ganske vanlege bollar, med eit stort og djupt hol i midten. I holet legg eg ei stor skei med vaniljekrem før eg steiker dei. Det holet har ein lei tendens til å heve seg mykje mindre, så det er greitt å lage det stort, og ta igjen utholinga rett før dei skal i omnen. Kremen kan vente til rett før steiking.

  Før servering er det vanleg å ha på melisglasur og kokos. Det blir ekstra godt:)

  SvarSlet
 2. Kære Frau Putz. Jeg kan godt se at det er en garnsluger, men sikke en..

  Jeg har tagget dig og håber at du vil lege med på spøgen :))

  Knus Henriette

  SvarSlet
 3. Det lyder til at blive en skøn efterårsferie.
  Caroline skal også afsted et par dage til Århus - det glæder hun sig meget til.
  Jeg skal lave genoptræning, genoptræning og genoptræning; så jeg kan være super klar når jeg kommer på arbejde igen efter ferien.
  Rigtig god ferie til dig.
  Knus Lise

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz