lørdag den 26. maj 2012

Dagens dessert

... var et kvart æg til hver. For vi skulle jo alle sammen smage resultatet af "Søren Pinds" anstrengelser.  Han Hun er endvidere blevet rost højlydt hele dagen. Dygtig høne.

Det var godtnok et æg i str. XS - men det blev alligevel kogt efter alle kunstens regler, kølet af, pillet og skåret i fire dele.


Emilie var meget spændt på blommens farve, for de her høns har jo spist alt græsset inde i hønsegården, og alt det vi har smidt ind til dem efterfølgende - og meget grønt skulle give meget gule blommer.

Som det ses på billedet var det da også en meget fin mørkegul blomme, der er præsteret.  Her fotograferet sammen med en pakke "smør", så I kan se farveforskellen.


Sikke meget skæg
Man får ud af et æg

;o)

4 kommentarer:

  1. Jeg vidste Søren Pind havde talenter. Nu ved vi så hvad....

    SvarSlet
  2. Soeren Pind, fedt navn for en hoene hihi. Det var saa stoerrelsen og farven. Hvad med smagen???????

    SvarSlet
  3. Det ser dejligt ud, jeg krydser fingre for at de andre straks hopper med på Pind's trend :o)

    SvarSlet
  4. Jamen Lin... Det smagte da af æg. Meget mere er der vist ikke at sige om det...

    Til gengæld ved jeg, at dette æg kommer fra en høne, som har det godt. De her høns bliver nemlig forkælet - meget mere end selv den mest fritgående øko-høne som lægger æg til butikkernes æggebakker.

    KH Karina

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz