Hm... De to øl på billedet endte altså i dejen, da jeg bagte brød.
Selv om jeg et kort øjeblik overvejede, om jeg var lidt påvirket... da jeg under oprydning på køkkenbordet fandt den gær, der var tiltænkt dejen. Ups. (Og nej. Det var vist ikke min heldigste dag i køkkenet i dag...)
Frem med dejkrogen igen - og så fik dejen også gær - og vi fik en lidt større portion brød end først planlagt.
4 store, tunge brød med øl, skåret rug, knækkede hvedekerner, solsikkekerner og et pift af stødte nelliker.
Er du nu også helt sikker på, at du ikke kom til at hælle øllerne i halsen:P
SvarSletDe ser rigtig lækre ud. Hjemmebagt brød er bar det bedste!
God søndag..
det er altid lækkert med nybagt brød til kaffen, men "glemte" du ikke at skrive hvor mange øl du selv drak inden du hældte de to i dejen??
SvarSletUps, jeg kom godt nok lige til at grine...Først huen, så slikket, så brødet, men ellers går det godt?
SvarSletTak for en underholdende blog
Sidsel
Hm... Tak, Sidsel.
SvarSletDet eneste jeg mangler nu er at min vindruegele ikke stivner. Så tror jeg, at jeg officielt trækker mig tilbage som "Hausfrau" ;o)
KH Karina