Langtidsstegte rodfrugter i pakke. Nemt og fantastisk lækkert
Læg lange stykker bagepapir på kryds i bunden af en bradepande. De skal være mere end dobbelt så lange som bradepanden, så de kan foldes omkring indholdet.
Læg blandede rodfrugter og andet godt i bradepanden.
Der kan f.eks. anvendes kartofler, gulerødder, rødbeder, selleri, sweet potatoes, jordskokker, pastinakker, æbler, løg, porrer og hvidløg (Hele eller halve fed). Alt skrælles/renses og skæres i grove stykker.
Denne blanding krydres med salt, peber og hele kviste timian - og overhældes med olivenolie.
Fordel bacon i mindre stykker over, hæld lidt vand eller rødvin ved - og læg en KLUMP kød ned i pakken. Det kan f.eks. være nakkekam uden svær, en hel kylling eller andet, som tåler langtidsstegning uden at tørre ud. Kødet krydres...
... og så pakkes det hele ind i bagepapir - Luk pakken så hermetisk som muligt vha. kødnåle og sæt den i ovnen ved 200 grader i minimum 2 timer. Har man bedre tid kan stegetemperaturen med fordel sænkes til 175 grader i 3 timer.
Velbekomme!
MUMS!
SvarSletOg så alle de dejlige naturefterårsbilleder! Man kommer til at længes voldsomt hjem!
Kærlig hilsen,
Maria