I går aftes stod der hjemmelavede fiskefrikadeller på menuen hos Frau Putz. Mums.
De smagte som mormors (Næsten!) - lette og luftige.
Her er opskriften:
Find foodprocessoren - eller andet hakke-aggregat frem.
Hak først et lille løg fint.
Tilsæt dernæst 500 g. torsk i mindre stykker. Helst uden ben :o) og hak groft
Tilsæt 1 dl. mælk og kør til du har en jævn fars.
Resten røres i farsen med hånden. Det er vigtigt, at du ikke voldpisker, for så går al hæveevne ud af æggene:
2 æg
3 spsk. kartoffelmel
4-6 spsk. mel Afhængigt af konsistens. Hvis den er for tynd flyder det ud til fiskeklatkager :o)
1 tsk natron
2 tsk. salt
Friskkværnet peber
Steges gyldne i margarine på panden.
Tusind Tak til Anders og Steffen, som fangede fiskene! Det var mageløst - og jeg har 2 poser torsk mere i fryseren...
Dem glæder jeg mig til at lave iaften…med natron! Mvh Dorte
SvarSlet