lørdag den 10. august 2013

Dreambird

Jeg har strikket på noget "hemmeligt", som jeg ikke har kunnet skrive om på bloggen, da der er "nogen", der læser med   ;o)

Min søde veninde Katrine fylder år.  Jeg har kendt hende de sidste 20 år (Hey... vi har snart en slags jubilæum... ) siden vi mødtes til studiestart på det der dengang hed "Danmarks Farmaceutiske Højskole".
Engang for mange måneder siden hintede hun noget om, at hun ønskede sig et strikket tørklæde, når hun havde fødselsdag.  Helst i sort og gråt...
Hm...  det skulle jeg jo nok kunne finde ud af - og da jeg så faldt over billederne af en "Dreambird", som en af mine venner på Ravelry havde strikket, vidste jeg præcis hvilket tørklæde hun skulle have.
Helt sort og gråt blev det dog ikke - for jeg valgte et nøgle Noro Taiyo (Silke og bomuld) med lidt flere farver. Baggrunden er sort Arwetta classic  (Merino) sammen med en tråd ultra tynd koksgrå alpaka.  En dejligt blød og let kombination.

Jeg synes selv, at det er nogle fantastiske farver - og opskriften er sjov og udfordrende. Et af de projekter, hvor den ene stribe tager den anden, og man liiiiiige skal strikke en mere...Gemalen blev også sat i arbejde, for jeg fik pludselig en idé om en sjalsnål, som skulle passe til.
Du kan se flere deltaljer her på Ravelry.  

Jeg håber hun bliver glad for gaven, når hun får den senere i dag.

:o)  

10 kommentarer:

 1. Åhhhhh, jeg gad godt være din veninde, hvis man får så lækre gaver:-) Hun må absolut blive ellevild, det er superflot. Og en fantastisk gennemført "detalje" men en sjalsnål der passer til. Jeg har aldrig været så vild med noro garnet, men det kommer fuldstændig til sin ret i din udgave af sjalet, måske jeg selv skal prøve........!

  SvarSlet
 2. Hvor er det blevet godt i de matchende farver, og hvor er det en skøn sjalsnål, du har fået din mand til lige at fremstille ;-)
  Tipper på at hun blev rigtig rigtig glad ;-)

  SvarSlet
 3. Skønt sjal og fantastisk smukke farver!

  SvarSlet
 4. Det er lige prikken over i'et med sjalsnålen :)

  SvarSlet
 5. Fantastisk gave... Smukt sjal og nål

  SvarSlet
 6. Den gave kan veninden da kun blive glad for.

  SvarSlet
 7. Fandeme en flot fugl! Din gave vil uden tvivl vække stor lykke :)

  SvarSlet
 8. Det er SÅ smukt!!!!

  SvarSlet
 9. Hvis hun ikke bliver glad for det, er hun et utaknemligt bæst! Bare det var mig der blev begavet med sådan en dejlighed. Simpelt hen smukt. Knus og hilsner fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 10. Et utroligt flot sjal, er vild med farveskiftegarnet i kombination med det sorte.
  Jeg må skrive denne opskrift bag øret:-)
  Din veninde kan da kun have været rigtig glad for den smukke personlige gave

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz