mandag den 4. juni 2012

Påbegyndt Evigheds-projekt

Jeg manglede (!) et projekt.
Sådan et projekt, som man liiige kan tage med i tasken og lave en lille smule på... 
Sådan et projekt, som ikke skal være færdigt indenfor rimelig tid, fordi nogen ellers er vokset fra den påbegyndte størrelse...
Nogen er nået rigtigt langt med et projekt med små, strikkede bikuber...  Jeg er lidt forelsket, men kærligheden ophører brat, når jeg tænker på, at de små skiderikker skal SYS sammen i hånden efterfølgende.

Men tanken om et tæppe i små dele hang ved...
Jeg har derfor kastet mig ud i et evigheds-projekt, som bruger noget af al den shetlandsuld, som jeg har på lager.


Mønsteret har jeg fundet hos Sols(tr)ikke fra Norge via Ravelry. Herligt, når der er billed-kursus for ikke-hæklere.

Det er hyggeligt at sidde med om aftenen - og ikke helt så varmt som den cashmere-cardigan, som jeg også har gang i.
Når jeg engang skal til at hækle alle cirklerne sammen, er det sikkert vinter, og så gør det jo ikke noget, at jeg kan sidde lunt og rart under tæppet i sofaen.
Eneste minus er, at projektet ikke liiiige er sådan at have med i tasken. Det kræver hyppige farveskift - og med nøgler på omkring de 100 gram stykket, bliver det en ganske dramatisk dametaske, der skal findes frem, hvis det skal med.  Måske er løsningen at lave små nøgler...  engang...

I dag bliver hele herligheden dog slæbt med til Frederikssund. Strikkeklubben skal nemlig mødes, og mon ikke jeg kan få lov til at hækle lidt også...

12 kommentarer:

 1. Jeg beundre at du orker, jeg bliver helt forpustet bare af at tænke på det. God hæklelyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen Gitte... Det er jo hyggeligt. Så kan jeg lige hækle en cirkel eller to, når jeg alligevel skal sidde i S-toget eller sidder og venter hos tandlægen. Og heldigvis er der jo dømt evigheds-projekt, så jeg har slet ikke så travlt, at jeg bliver forpustet ;o)

   Slet
 2. Og så er det jeg MÅ poste dette billede.. selvf fra Pinterest og det helt rigtige til sådan et projekt. Bare igang med det ;))

  http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/38702878017437653_RkUiIYaG_f.jpg


  Knus kreative kvinde

  SvarSlet
  Svar
  1. Herligt, Henriette. Jeg tror dog ikke, at jeg orker at finde papkort o.lign. Bitte små nøgler tror jeg bliver min løsning

   Slet
 3. Jeg er imponeret over at du kan finde energien til sådan et projekt. Tanken om monteringen, ville få mig til at opgive på forhånd. Du er sej.

  SvarSlet
  Svar
  1. De skal jo heldigvis hækles sammen, og så føles det ikke som montering, synes jeg. Jeg hader at sy noget sammen, så derfor kommer jeg heller aldrig til at lave The Beekeepers Quilt. Bare tanken om at sy dem sammen til sidst... Nej tak ;o)

   Slet
 4. Sikke et herligt projekt. Du kunne jo ogsaa tage med til kun at haekle i visse farver ad gangen. Det goer det nemmere at slaebe med hihi. God fornoejelse og god strikkeklub.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror ikke, at jeg kan nøjes... for så kommer jeg jo garanteret til at mangle lige DEN farve, jeg skal bruge ;o)

   Slet
 5. Hvor bliver det flot! Du bliver helt sikkert glad for, at du hækler dem sammen på sidste runde. Det ser meget smart ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt sikker på, at det bliver hyggeligt at hækle dem sammen. Jeg hader at montere, så hvis jeg skulle SY dem sammen... så ville de helt sikkert aldrig blive til andet end små lapper i en pose.

   Slet
 6. Uhh, jeg elsker sådanne saml-selv projekter. Det er så hyggeligt at kunne lave smådelene lidt af gangen og så samle dem til et stort og lækkert tæppe.
  Jeg er sikker på, at det bliver super smukt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Karen. Jeg håber også, at resultatet bliver fint. Når det engang bliver færdigt.

   Slet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz