tag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post2705173816509904283..comments2024-01-31T12:41:50.765+01:00Comments on Frau Putz: Hjemmebagt "knæk"brødFrau Putzhttp://www.blogger.com/profile/11624320651110519045noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-82572642246436249612010-02-13T00:52:28.946+01:002010-02-13T00:52:28.946+01:00Mine knekkebrød har blitt harde og sprø, men eg må...Mine knekkebrød har blitt harde og sprø, men eg måtte lage dei tynnare enn originaloppskrifta for å verte heilt fornøgd. <br /><br />Dei ser utrulig lekre ut, da!Anlenhttps://www.blogger.com/profile/17783978462289468344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-83687945701614623762010-02-11T11:30:39.970+01:002010-02-11T11:30:39.970+01:00Jeg bruger denne her - som er meget tæt på Ninas :...Jeg bruger denne her - som er meget tæt på Ninas :-)<br /><br />1 dl Havregryn <br />1 dl Sesamfrø <br />1 dl Hørfrø <br />1 dl Solsikkekerner <br />1 dl Græskarkerner <br />3½ dl Hvedemel <br />2 1/4 dl. Vand <br />0,7 dl Olie <br />1 tsk Bagepulver <br />2 tsk Fint saltFruEhttps://www.blogger.com/profile/03095413679974834918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-80481531442899254492010-02-10T18:08:41.916+01:002010-02-10T18:08:41.916+01:00Så er den her:
2 dl. hirseflager
2 dl. risflager
...Så er den her:<br /><br />2 dl. hirseflager<br />2 dl. risflager<br />1 dl. sesamfrø<br />1 dl. hørfrø<br />1 dl. solsikkekerner<br />1 dl. kokosmel<br />2 spsk. olie<br />2 spsk. brændenælde<br />6 dl. vand<br />1 tsk. salt<br />evt. birkes<br /><br />Det hele blandes - står i blød i to timer. Dejen skal være som lind grød, måske skal der tilsættes lidt mere vand.Dejen bredes tyndt ud på bagepapir på to bageplader - og bages ved 190 grader i ca. 30 min - vendes over på en anden plade med bagepapir og bages ca. 15 min. på den anden side. Skæres eller brækkes i stykker. Det meste kan købes i helsebutik.God fornøjelse :0)violykkehttps://www.blogger.com/profile/06235848001997452514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-27031054653608326972010-02-10T11:01:55.387+01:002010-02-10T11:01:55.387+01:00Mon man kan lægge en hel opskrift som kommentar :-...Mon man kan lægge en hel opskrift som kommentar :-) Her får du den min mor bager efter med stort held. mvh Nina <br /><br />1 dl sesamfrø<br />1 dl havregryn <br />1 dl hørfrø<br />1 dl solsikkekerner<br />1 dl græskarkerner<br />3 ½ dl mel<br />1 tsk bagepulver<br />1 tsk salt<br />1 dl olie<br />2 dl vand<br /><br />Alt blandes og lægges på en bageplade m. papir. Der lægges bagepapir ovenpå, og dejen rulles ud med en kagerulle. Det øverste lag papir fjernes og dejen skæres ud i passende størrelser knækbrød enten med kniv eller pizzahjul.<br /><br />Bages i 15-20 min. v/200 gr. - gerne varmluft.<br /><br />Opbevar i kagedåse eller pose når de er blevet helt afkølede.Ninahttps://www.blogger.com/profile/04765005727495948650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-3837307269752147242010-02-09T21:59:04.297+01:002010-02-09T21:59:04.297+01:00Jeg har en, kommer lige tilbage skal finde den før...Jeg har en, kommer lige tilbage skal finde den først :0)violykkehttps://www.blogger.com/profile/06235848001997452514noreply@blogger.com