tag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post8836452948492564378..comments2024-01-31T12:41:50.765+01:00Comments on Frau Putz: Verdens letteste lagkagebundeFrau Putzhttp://www.blogger.com/profile/11624320651110519045noreply@blogger.comBlogger94125tag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-35562441708115565022024-01-31T12:41:50.765+01:002024-01-31T12:41:50.765+01:00Har flere gange bagt bundene og de er gode, men ka...Har flere gange bagt bundene og de er gode, men kan bunden bruges i en roulade? I givet fald skal noget af melen så måske skiftes ud kartaffelmel?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-15866395546768513402021-11-12T10:25:24.321+01:002021-11-12T10:25:24.321+01:00Hej Frau Putz
Nu har jeg bagt dine lagkagebunde ti...Hej Frau Putz<br />Nu har jeg bagt dine lagkagebunde til alle familiens fødselsdage de sidste i hvert fald 8 år, så det må være på tide med en kommentar. De er virkelig super nemme at bage og bliver SÅ gode hver eneste gang. TAK for en god opskrift :-) <br />Mvh KatrineKatrinehttps://www.blogger.com/profile/00716575639710925992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-40718357051630924382021-10-17T09:42:49.377+02:002021-10-17T09:42:49.377+02:00Man skal ikke have låg på skålen i køkkenmaskinen....Man skal ikke have låg på skålen i køkkenmaskinen. Det dur ikkeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-80756952767477564122021-10-17T09:40:59.778+02:002021-10-17T09:40:59.778+02:00Denne kommentar er fjernet af forfatteren.Dorthe Hansenhttps://www.blogger.com/profile/09230673605351633997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-18569769761477962062021-10-16T14:14:56.134+02:002021-10-16T14:14:56.134+02:00Jeg bruger min kenwood major med piskeris. Den kla...Jeg bruger min kenwood major med piskeris. Den klarer det fint, når den kører længe nok. Dejen holder fint formen på bagepapir.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-4277141727927476422021-04-20T15:57:41.976+02:002021-04-20T15:57:41.976+02:00Når bundene er bagt så stryg over papiret med et v...Når bundene er bagt så stryg over papiret med et vådt stykke og vent så til bunden er koldt, så ryger papiret let af<br /><br />Kh en dansker i sverigeAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01698904927265764784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-18761606315270224572017-03-08T13:58:10.265+01:002017-03-08T13:58:10.265+01:00Hej Dorrit
Jeg ved ikke, om en køkkenmaskine kan p...Hej Dorrit<br />Jeg ved ikke, om en køkkenmaskine kan piske nok luft ind i æggemassen. <br />Størrelsen på lagkagen afhænger vel af, hvor meget de spiser ;-) Men med 10 personer ville jeg selv lave dobbelt portion. <br />Frau Putzhttps://www.blogger.com/profile/11624320651110519045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-45872997745057490952017-03-07T19:47:06.419+01:002017-03-07T19:47:06.419+01:00Kan man rør ægge massen ud i en køkken maskine?
Hv...Kan man rør ægge massen ud i en køkken maskine?<br />Hvis du skal give et bud fødselsdags lagkage til 6 voksende og 4 børn (3år, 2år, 1 1/2 år og 9 mrd) skal jeg så bruge 1 1/2 dej eller 2 dej.<br /><br />Hilsen Dorrit Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08887460074729731330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-34019674041548114652016-06-01T09:57:39.031+02:002016-06-01T09:57:39.031+02:00Sikkert :-)Sikkert :-)Frau Putzhttps://www.blogger.com/profile/11624320651110519045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-65405492058310871342016-06-01T09:45:47.045+02:002016-06-01T09:45:47.045+02:00Tror du der kan bruges rørsukker i stedet for hvid...Tror du der kan bruges rørsukker i stedet for hvid sukker?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10463262963641784208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-85831007867609860302016-03-11T19:26:28.222+01:002016-03-11T19:26:28.222+01:00kan man bage dejen i en springform og så dele i 3-...kan man bage dejen i en springform og så dele i 3-4 bunde??<br /><br />hilsen annemetteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-2793069838809826132015-09-19T16:51:06.510+02:002015-09-19T16:51:06.510+02:00Når man googler "lagkage med speltmel" l...Når man googler "lagkage med speltmel" lander man på denne side pga dette spørgsmål. <br />Man bruger ikke speltmel for at gøre en lagkage sundere, speltmel er faktisk næsten magen til hvedemel. Der er rigtig mange mennesker, der ikke kan tåle hvedemel, som derfor bruger speltmel i stedet..<br />Til spørgsmålet.. Jeg har netop bagt bundene med speltmel og ja, det kan man godt. :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-89923248095216016332015-02-15T17:36:09.890+01:002015-02-15T17:36:09.890+01:00Hej Frau putz
Jeg er vist den første der ikke har ...Hej Frau putz<br />Jeg er vist den første der ikke har held med din opskrift, har ellers fulgt hvert et skridt som beskrevet...måske stod den piskede dej i 5-6 min, før jeg puttede mel i fordi jeg tegnede cirkler på bagepapir.<br />For det første er al luft gået ud af dem efter de blev bagt, de så ellers så flotte ud i ovnen�� for det andet er de stadig klistrede i midten, på oversiden efter 1 1/2 time. Kan du give et gæt på hvor det gik galt?<br />Mange hilsner RikkeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-1762173654161301522015-02-15T17:34:01.659+01:002015-02-15T17:34:01.659+01:00Denne kommentar er fjernet af forfatteren.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08877980962157406291noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-3232250374672559402015-01-17T14:35:38.465+01:002015-01-17T14:35:38.465+01:00Hej frau Putz
Jeg skal lave en stor lagkage, sv...Hej frau Putz <br />Jeg skal lave en stor lagkage, svarende til bradepanden i en alm ovn. Jeg skal vel bruge 3-4 bunde tror du 3 portioner er nok? <br />Hilsen Hanne Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-60377661136500672202014-10-23T22:28:56.612+02:002014-10-23T22:28:56.612+02:00Super lækre bunde, men syntes mine blev meget klis...Super lækre bunde, men syntes mine blev meget klistret! jeg lod dem køle af inden jeg trak papiret af, men alligevel er det noget klistret, smager dog stadig helt fantastiske! :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-41994960580956599992014-10-07T09:13:22.665+02:002014-10-07T09:13:22.665+02:00Hej
Jeg tror dine lagkagebunde bliver lidt mere tø...Hej<br />Jeg tror dine lagkagebunde bliver lidt mere tørre, hvis du putter bagepulver i. Det er aldrig sket for mig, at jeg har fået rørt alle luftboblerne ud. Så længe du pisker længe nok i æggesnapsen (ca. 6 minutter) behøver du ikke være bekymret. <br />Frugtfarve kan du sagtens komme i dejen, når den er helt færdig. Se evt. her: http://frauputz.blogspot.dk/2012/06/sneak-peak.html<br /><br />MVH KarinaFrau Putzhttps://www.blogger.com/profile/11624320651110519045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-30466552984819571722014-10-05T20:15:18.931+02:002014-10-05T20:15:18.931+02:00Er der nogle, som læser denne blog, der kan hjælpe...Er der nogle, som læser denne blog, der kan hjælpe en VIRKELIG dårlig bager, med at svare på to spørgsmål?<br /><br />1: Hvad sker der, hvis man nu alligevel putter bagepulver i ( for at sikre sig, at dejen hæver, selv om man får pisket luftbobler ud)<br />2: Jeg skal bruge forskellige farver lagkagebunde. Hvornår er det bedst at putte frugtfarven i?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-66262931557606623122014-07-16T13:46:09.612+02:002014-07-16T13:46:09.612+02:00er det kun til chokoladebundene der skal bruges me...er det kun til chokoladebundene der skal bruges mel til. og ikke til de normale bunde?troldepus12noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-66858895482048828622014-06-09T15:48:09.251+02:002014-06-09T15:48:09.251+02:00Helt enig, jeg gør et stort markedsføringsarbejde ...Helt enig, jeg gør et stort markedsføringsarbejde her i München, hvor jeg bor, de er et kæmpehit og folk elsker de danske lagkager, jeg har mange gange måtte sende opskriften til en kollega eller nabo.<br /><br />A Pnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-31291920927135196572014-02-02T05:25:35.245+01:002014-02-02T05:25:35.245+01:00Jeg har brugt denne opskrift flere gange, og aldri...Jeg har brugt denne opskrift flere gange, og aldrig mere købe bunde.<br />har du prøvet med chokoladestykker, tænker nemlig, når dejen er smurt ud på bagepapir og så fryser chokoladestykker på, men tro du,det kan blive godt?<br />vh CamillaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-27463073994785768392013-12-09T15:30:01.337+01:002013-12-09T15:30:01.337+01:00Hey hvis man skal lave en stor lagkage på str med ...Hey hvis man skal lave en stor lagkage på str med en bradepande er det så dobbelt eller?! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-64576658741399388962013-11-10T16:42:42.740+01:002013-11-10T16:42:42.740+01:00Kære Frau Putz,
Tusind tak for den fantastiske op...Kære Frau Putz,<br /><br />Tusind tak for den fantastiske opskrift! Nu har jeg forsøgt mig med flere varianter af. Alle med stort held. Jeg synes dog, at de bliver endnu bedre ved lidt højere varme. Til Bjørk ovenover og alle andre: Drys bagepapiret med et ganske tyndt lag sukker, så slipper bunden meget nemmere papiret.<br /><br />Mvh TineKaffesoesterhttps://www.blogger.com/profile/16267246012323895992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-59874725248038556192013-11-03T11:57:51.786+01:002013-11-03T11:57:51.786+01:00Kære Bjørk.
Det var da ærgerligt. Faktisk skulle ...Kære Bjørk.<br />Det var da ærgerligt. Faktisk skulle du blot have ventet til bundene var kølet af på bagepapiret. Når de er kolde kan man ganske let trække papiret af bundene, som er temmelig elastiske. <br />Hvis du bager dem i forvejen kan du med fordel stable dem, mens de stadig sidder på bagepapiret (se mit sidste foto) og fryse dem ned på den måde. Så klistrer de ikke sammen.<br />~ KarinaFrau Putzhttps://www.blogger.com/profile/11624320651110519045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-293803194603416035.post-91378665426205384142013-11-02T18:00:36.797+01:002013-11-02T18:00:36.797+01:00Hej Frau Putz
Jeg fulgte opskriften til punkt og p...Hej Frau Putz<br />Jeg fulgte opskriften til punkt og prikke, alting gik godt, men da jeg tog dem ud af ovnen og ville havde dem af bagepapiret var de klistret helt fast. Jeg blev nødt til og skærer dem af og komme dem i ovnen igen, til "tørring", Har du et bud på hvad jeg kunne havde gjort galt?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00728279440283334672noreply@blogger.com